Eșarfa va fi vedetă! Se apropie sezonul ei!

Eșarfa va fi vedetă! Se apropie sezonul ei!

Foarte curând vom apela la un accesoriu foarte drag nouă și pe care l-am purtat în nenumărate ocazii încă din copilărie: eșarfa.

Feminină, ultra-șic, clasică sau modernă, eșarfa pe care o purtăm în jurul gâtului în acest sezon ne poate transforma întreaga ținută oferindu-ne acel efect wow pe care vrem să-l obținem de la orice articol vestimentar din garderoba noastră. Ne scoate din anonimat când purtăm haine negre iar ea este viu colorată, ne adaugă un plus de stil când purtăm haine în culori neutre cum este bejul sau griul iar ea este din cel mai fin material în cea mai delicioasă nuanță de mov, ne eticheatează cu mult șarm când o înnodăm în jurul gâtului puțin într-o parte și o purtăm la un sacou negru sau bleumarin, ne înnobilează când o purtăm desfăcută și căzută pe umeri, ne întinerește când îi facem o fundă și o prindem la baza gâtului. Aceasta este veșnica eșarfă, una din prietenele de încredere din garderoba noastră de toamnă.

Sfatul nostru pentru atunci când porți eșarfa:

Caută în această perioadă o eșarfă din material de calitate în cea mai clară nuanță de… kaki. Se pare că va fi un adevărat mult-have în sezonul care bate deja la ușă.

Copyright: dmitrimaruta / 123RF Stock Photo