N-are noroc în dragoste! Eros Ramazzotti s-a despărțit și de a doua soție. Anunțul oficial și motivul incredibil ce a dus la ruptură

Eros ramazzotti s-a despartit de sotie

Cântărețul italian Eros Ramazzotti, în vârstă de 55 de ani, s-a despărțit și de cea de-a doua soție a sa, modelul Marica Pellerginelli, cu care are doi copii.

După mai multe săptămâni de zvonuri, cei doi au publicat un anunț oficial: „Suntem liniștiți cu această decizie comună și vom continua să ne vedem. Am rămas în relații pașnice, iar dragostea care a fost între noi s-a transformat și va rămâne. Respectul reciproc nu va dispărea.

Îi rugăm pe toți, în special pentru confortul copiilor noștri, să ne respectați intimitatea, așa cum e normal într-un asemenea moment de separare'.

Acesta este mesajul sec care pune capăt unei iubiri ce a ținut 10 ani, dintre care 5 de căsnicie.

Cei doi s-au cunoscut în 2009, când Eros avea 45 de ani, iar Marica numai 21. Povestea lor de iubire a început chiar pe scenă, la Wind Music Awards, după ce prezentatoarea evenimentului, nimeni alta decât frumoasa Marica Pelegrinelli, i-a acordat un premiu lui Eros Ramazzotti.

Din relația lor au rezultat doi copii: Raffaela Maria, născută în 2011, și Gabrio Tullio, venit pe lume în 2015.

Cât despre motivul despărțirii, presa italiană scrie că pur și simplu angajamentele celor doi i-au ținut departe unul de altul și de familie, până când inevitabilul s-a întâmplat, cei doi înstrăinându-se.

Povestea lor de iubire a început chiar pe scenă, la Wind Music Awards, după ce prezentatoarea evenimentului, nimeni alta decât frumoasa Marica Pelegrinelli, i-a acordat un premiu lui Eros Ramazzotti.

Vezi și Așchia nu sare departe de trunchi. Tatăl ei, Eros Ramazzotti, era unul dintre cei mai doriți bărbați. Iată ce frumoasă este și fiica lui cea mare!

Citește și: