Vacanță cu suspans pentru Ernest: Ce s-a întâmplat cu fiul lui la hotel

Ernest si-a pierdut fiul

Ernest, gazda show-urilor „În căutarea adevărului” și „Ochii din Umbră”, s-a întors recent din vacanța petrecută în Antalya, Turcia, împreună cu soția și copilul lor de 5 ani.

Toate bune și frumoase, numai că recunoaște că a trecut prin emoții mari, la un moment dat, când fiul lor pur și simplu a dispărut.

„L-am <> pe Alex la lift. Nu l-a <> senzorul și liftul a urcat cu el. Soția mea a avut ceva emoții, neștiind unde s-a oprit.

Este genul de copil activ, la un moment dat l-am căutat prin tot hotelul, dar el era ascuns după o perdea', a povestit omul de televiziune.

Acum, privind în urmă, pare uo întâmplare ușor amuzantă, dar e lesne de imaginat prin ce au trecut părinții lor în aceele momente, fiind vorba despre un hotel destul de mare.

Per total, însă, 'N-au fost peripeții urâte, dar ne-a ținut constant în priză”, recunoaște Ernest.

„A fost o vacanță frumoasa, în care ne-am simțit foarte bine! Alex și-a depășit niște bariere ale fricii: teama de apă, de a se da pe tobogane, dar mai ales a interacționat foarte bine și cu alți copii.

El s-a simțit ca într-un colț de rai: a avut de piscine, tobogane, dulciuri' a mai povestit prezentatorul de la Kanal D.

Vezi și A devenit tătic! Anunțul făcut de prezentatorul TV: „M-am simțit binecuvântat…'

Citește și: