Enrique Iglesias a încântat 9.000 de spectatori care au fost prezenți la concertul artistului de la București, desfășurat joi seara, în incinta Romexpo. Cântărețul a interpretat hituri precum „Loco”, „El Perdedor” și „Bailando”, dar și melodii mai vechi, plasate pe locuri fruntase în clasamentele muzicale, ca: “Ring my bells”, “Tonight” sau “Hero”.
La rândul său, megastarul a fost încântat de meniul pregătit special pentru el în backstage, de furnizorul Casei Regale. Enrique a fost așteptat în culise de bucătarul chef care i-a pregătit special mai multe preparate culinare precum mușchi de vită adus special din America de Nord sau trufe proaspete românești culese din Pădurea de la Viscri.
Enrique Iglesias a fost încântat de preparate și i-a mulțumit personal bucătarului responsabil cu pregătirea delicateselor.

Credit foto: PR

Meniul complet pus la dispoziția lui Enrique Iglesias și echipei lui în backstage

– Legume coapte sau blanche, dar și mai multe rețete de sushi, cu ton, somon sau creveți sălbatici de Australia.
– Piept de pui învelit în Panceta cu ciocănel confiat, gătit timp de 4 ore la 56 grade în mediu controlat, servit cu piure de morcov și florete de brocolli și conopidă.
– Red mullet, pește cu carne roșie și fragedă adus din zona Mării Mediteraneene, servit cu piure fin de mazăre și un sos de lime cu șofran.
– Mușchi de vită adus special pentru Enrique Iglesias din America de Nord asezonat cu clorofilă de spanac și delicioase ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Franței.
– Gustul Ciobanului – un preparat savuros din bucătăria românească reinterpretată, făcut din mămăliga fiartă în lapte, trufe culese din Pădurea de la Viscri, ouă de prepeliță, chipsuri de chorizo și spumă de telemea de oaie.

 

Credit foto: PR

Credit foto: PR