Așa se menține Enrique Iglesias? ”Fac sex în loc de micul dejun”. Se retrage din muzică?

Enrique Iglesias se retrage din muzica

Enrique Iglesias are 43 de ani, dar același aspect de puștan cu care ne-a obișnuit dintotdeauna. Secretul său? Sex în loc de micul dejun!

Iar aceeastă rețetă nu doar că-l ține în formă, dar îi ține în formă și relația cu Anna Kournikova, cu care formează un cuplu de 17 ani.

'Exact asta fac în loc de micul dejun, sex!', a declarat el recent cu nonșalanță.

De altfel, într-un alt interviu acordat nu demult recunoștea că, în ciuda faptului că acum este tată, are parte de mai mult sex ca niciodată.

Referindu-se la noua postură, aceea de părinte pentru Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias, Enrique a declarat că este un om complet schimbat. S-a schimbat inclusiv felul în care șofează a spus el. 'Conduc mai încet. Mă gândesc de mai multe ori înainte să fac tâmpenii', a spus artistul, menționând că e prima oară în viața sa când e 'responsabil'.

'E unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume (acela de a fi părinte – n. red.)', a afirmat el.

Se retrage sau nu din muzică?

Artistul s-a referit și la zvonurile potrivit cărora vrea să se retragă din muzică. 'Trec prin tot felul de faze', a spus el, recunoscând că nu o dată s-a gândit să se retragă.

'Mă gândesc să mă retrag de la 19 ani', a admis el. 'Sunt zile când îmi spun <>' a continuat el.

'Am momente bune și momente proaste. Dacă mi-a trecut prin cap să mă retrag? Aș minți dacă aș spune că nu', a mai declarant Enrique Iglesias.

Citește și: