Emoții mari pentru România în seara aceasta! The Humans urcă pe scena Eurovision 2018

The Humans

În doar câteva ore, trupa The Humans va urca pe scena Eurovision, reprezentând România în a doua semifinală a concursului. Prima semifinală a avut loc marți și deja au fost anunțate primele 10 finaliste.

Azi vom afla dacă România li se va alătura sau nu celor 10 finaliste. Cea de-a doua semifinală va putea fi văzută în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

„Am primit reacții extraordinare după repetiții și numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor și ale celorlalți fani Eurovision, emoțiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă și optimism înainte de seara cea mare.

Suntem pregătiți 110% și vom da totul pentru România pe scenă', spun reprezentanții noștri înainte de semifinală.

The Humans va intra în concurs pe poziţia a doua, alături de  Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia și Ucraina.

Finala va avea loc sâmbătă, pe 12 mai și va putea fi urmărită în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Citește și: