Emoții mari pentru Meghan Markle! Partenerul ei din filmul „Suits”, Patrick J. Adams, va deveni tătic pentru prima dată

Emoții mari pentru Meghan Markle! Partenerul ei din filmul „Suits”, Patrick J. Adams, va deveni tătic pentru prima dată

Actorul Patrick J. Adams (36 de ani), partenerul lui Meghan Markle din serialul de succes „Suits”, va deveni tătic pentru prima dată. Soția lui, Troian Bellisario (32 de ani), a anunțat că este însărcinată cu primul lor copil.

Zvonurile au început încă din luna mai, după actrița din „Pretty Little Liars ” și soțul  ei, au fost surprinși în vacanță în Mykonos, iar burtica de graviduță a lui Troian era deja vizibilă.  Cei doi au plecat în vacanță, imediat după ce au participat la nunta lui Meghan cu prințul Harry, pe 19 mai.

Citește și: Fiica Stelei Popescu, primul interviu după moartea regretatei actrițe: „Dădea semne că-i era greu și totul a plecat de la…”

Patrick și soția lui Troian s-au cunoscut în 2009

Patrick a jucat în serialul „Suits”, rolul lui Mike Ross, soțul lui Rachel Zane, interpretată de Meghan Markle. La scurt timp, după ce actrița și prințul Harry și-au anunțat oficial logodna, în noiembrie, anul trecut,  actorul canadian a făcut o postare pe Instagram în care o felicita pe Meghan pentru logodnă, precizând că Harry este „un bărbat norocos”. Actorul și Meghan au rămas prieteni foarte buni.

Patrick și soția lui Troian s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare de la „Equivocation” și au jucat împreună și în serialul „Pretty Little Liars”, din 2010 până 2011, când Patrick a obținut rolul principal din „Suits”. Cei doi s-au logodit în 2014, iar în decembrie 2016 în California, într-un cadru rustic.

Patrick a anunțat că părăsește serialul „Suits”, anul trecut, în același timp cu Meghan.

Citește și: