Frumoasa vedetă TV așteaptă cu nerăbdare  să-și strângă fetița la piept și să-i audă, dar vrea să se asigure că totul este pus la punct pentru venirea ei. Însă, Andreea a mărturisit că, în sfârșit, ea și Cabral au terminat casa de renovat casa, dar are mari emoții că bebelușa va veni pe lume înainte să aranjeze toate lucrurile prin casă.

„Prima veste bună ar fi că ne-am întors acasă după renovare. Mai avem nevoie de 2 zile să terminăm de despachetat și să ne declarăm pregătiți pentru sosirea bebeluței. Acum sunt pe drum înspre medic pentru evaluarea săptamănâlă, sperând la cele mai bune vești.  Sperând, totodată, să nu mă oprească în seara asta la spital. Si, totuși, dacă m-ar opri, bine că m-am spălat pe păr!  Dacă o fi cazul, cu restul te descurci, Cabral”, a scris Andreea, spre amuzamentul faniilor.

Andreea și Cabral vor avea o fetiță

Andreea Ibacka și Cabral vor deveni părinți  în luna noiembrie și au dat vestea, într-un mod cu totul inedit. Andreea a făcut o postare pe pe blogul ei, unde a publicat o imagine cu ea și Cabral, alături de un cărucior și de cățeii lor, care poartă diverse mesaje la gât. Ea a povestit la „Vorbește lumea”  că  nu au vrut să spună nimic până nu s-au asigurat că sarcina decurge bine.  Andreea și Cabral vor avea o fetiță.

”Am avut emoții. N-am vorbit despre sarcină pentru că am vrut să fim siguri că totul e bine. Doar familia și prietenii apropiați au știut.  Sunt în cinci luni, nu sunt chiar la început. N-am fost de niște săptămâni bune la ecografie, urmează chiar zilele viitoare și atunci îmi va confirma. Nu a fost foarte sigură treaba. Bebe, cu toate că este agitat, nu a vrut să ne spună mai multe despre el, se tot întorcea cu spatele…”, a mărturisit Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește și:

Cum arată Andreea Ibacka însărcinată în 9 luni! Ce frumoasă e