”Emma” de Alexander McCall Smith readuce la viață povestea lui Austen

”Emma” de Alexander McCall Smith readuce la viață povestea lui Austen”Emma” de Alexander McCall Smith readuce la viață povestea lui Jane Austen

Cine a îndrăgit povestea scrisă de Jane Austen va fi curios să citească și adaptarea ”Emma” de Alexander McCall Smith. Adusă în prezent, Emma Woodhouse tocmai a terminat facultatea și visează să își deschidă o firmă de design interior. Până va reuși, locuiește cu tatăl ei, un bătrân ipohondru.

”Emma” de Alexander McCall Smith, modernă, dar și tradițională

”Emma” de Alexander McCall Smith urmărește destinul tinerei. Vara de după absolvire este pentru Emma un nou început. S-a întors în Highbury, satul în care a crescut, doar pentru o scurtă perioadă, până când va pune afacerea pe picioare. Dar are suficient timp liber să se ocupe și de alte lucruri, cum ar fi să se joace de-a pețitoarea. Există atâția oameni singuri și nefericiți care doar cu ajutorul ei își vor găsi perechea! Și-a găsit imediat următoarele victime.

Pețitoarea… pețită

Prima pe listă este Harriet Smith, o naivă profesoară de engleză. Poate va reuși să-i facă cunoștință cu cu Frank Churchill, atractivul fiu vitreg al fostei ei guvernante. Bineînțeles că nu va fi deloc greu să-i găsească un soț perfectei Jane Fairfax. Emma cea modernă este înțeleaptă, glumeață și plină de farmec. Pe scurt, o adevărată cuceritoare, deși nu își propune asta. De aceea, reușește să prindă în plasă, fără să vrea, nu unul, ci trei bărbați…

Află deznodământul citind ”Emma” de Alexander McCall Smith, o carte amuzantă care cuprinde nu una, ci mai multe povești de dragoste. O vei găsi la toate chioșcurile de difuzarea presei, începând cu data de 17 martie, în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Află ce surprize ți se pregătesc în luna aprilie în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei!

Loading...