Propunerea indecentă pe care două cântărețe au primit-o de la însuși Elvis Presley! Totul s-a aflat după ani

Elvis Presley le-a cerut unor cantarete sa faca sex in trei

În perioada sa de glorie, când era la apogeul carierei, Elvis Presley își permitea să-și satisfacă orice capriciu. Era privit ca un rege și la fel se vedea și el, convins fiind că totul i se cuvenea.

Așa că atunci când a dat peste două tinere fane extrem de frumoase chiar în vestiarul său, le-a cerut fără să stea pe gânduri să organizeze o partidă de sex în trei, un menage a trois.

Cele două erau, la rândul lor, cântărețe, fiind vorba despre Petula Clark și Karen Carpenter. Cea din urmă făcea parte din duo-ul muzical Carpenters, alături de fratele ei, Richard.

'Elvis chiar își dorea asta. Karen era minunată, dar era destul de inocentă. Mă simțeam cumva responsabilă pentru ea, așa că am scos-o de acolo cât am putut de repede. Apoi m-am uitat împrejur, Elvis era la ușă, și el s-a uitat la mine, parcă spunându-mi <>.

Unii cred și acum că a pus mâna pe mine. Cred că el a lansat zvonul că așa au stat lucrurile. Dar nu a fost deloc așa'.

Elvis arăta mai bine ca niciodată

Cântăreața în vârstă de 86 de ani recunoaște că, în momentul în care a primit propunerea indecentă, Elvis era la apogeu și arăta mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, susține că nu l-a considerat niciodată atractiv.

'Nu-l găseam atractiv. Totul s-a întâmplat când era la apogeu. Dar mi se părea că e un pic cam prea mult', povestește ea acum, la mulți ani distanță.

Între timp, prietena ei, Karen, a murit în urma unor complicații date de anorexie, în 1983.

Petula s-a căsătorit cu Claude Wolf, cu care face pereche de 58 de ani. De o vreme, însă, cei doi s-au îndepărtat, susține ea, chiar dacă încă locuiesc împreună în Geneva.

'El are viața lui, eu pe a mea. Relațiile personale sunt complicate', mai spune cântăreața și actrița britanică, o frumusețe în tinerețe.

Vezi și Ce frumoasă este nepoata lui Elvis Presley! Și îi calcă pe urme la cei 29 de ani ai săi!

Citește și: