Elton John, despre un lucru foarte intim: ”Eram distrus! Sunt 29 de ani de când…”

Elton John nu a mai consumat alcool de 29 de ani

La 72 de ani, artistul britanic Elton John are puterea de a vorbi deschis, în sfârșit, despre un lucru dureros din trecutul său: consumul de alcool.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, el a transmis: ”Astăzi, în urmă cu 29 de ani, eram un bărbat distrus. Am adunat curajul să spun cuvintele care aveau să îmi schimbe viaţa: «Am nevoie de ajutor».

Mulţumesc tuturor oamenilor altruişti care m-au ajutat în călătoria mea spre cumpătare. Sunt veşnic recunoscător”.

 

View this post on Instagram

 

29 years ago today, I was a broken man. I finally summoned up the courage to say 3 words that would change my life: “I need help”. Thank-you to all the selfless people who have helped me on my journey through sobriety. I am eternally grateful.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Muzicianul declara în urmă cu ceva vreme că este de părere că respingerea venită din partea tatălului lui l-a împins către alcool şi droguri.

”Nu mi-a spus niciodată că mă iubeşte, nu m-a îmbrăţişat şi nu a venit să mă vadă cântând. A fost învăţat că dragostea are limite. Nu o arăţi în public. Nu o arăţi nici în privat. Iar dacă fiul tău nu este chiar ca tine, şi este de fapt destul de diferit de tine, atunci dragostea ta devine inexprimabilă”, spunea cântărețul, devenit la rândul său tată de băieți.

Pe numele real Reginald Kenneth Dwight, născut pe 25 martie 1947, în Anglia, Elton John, compozitor, cântăreţ şi actor, are o carieră de peste 55 de ani, timp în care a lansat 30 de albume de studio, care au fost vândute în peste 200 de milioane de exemplare.

Vocea lui, clasată iniţial ca tenor, a devenit pe parcursul anilor baritonală.

Ajuns la o vârstă respectabilă, Elton John, distins cu Oscar și Grammy, decorat de regina Angliei, dar și de președintele francez, a anunțat recent că nu va mai susține turnee, pentru a fi alături de familia sa mai mult timp.

Elton John a recunoscut, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, în 1976, că este bisexual, iar în 1988, după divorţul de Renate Blauel, a spus că se simte confortabil să fie homosexual. Din 2014, el este căsătorit cu cineastul canadian David Furnish şi are doi băieţi.

Vezi și Elton John, noi probleme de sănătate. Din păcate…

Citește și: