Nici nu s-a născut încă copilul lor, că Meghan și prințul Harry deja au planuri mari cu el. Au tocmit pe cineva să-i dezvolte un talent

Elton John il va invata pe bebelusul printului Harry sa cante la pian

Nu e niciun secret că Elton John are o relație specială cu familia regală britanică, fiind invitat la mai toate evenimentele acesteia. Din fericire, și Meghan Markle îl admiră mult pe artist. De aici până a-l ruga pe acesta să-l învețe pe copilul lor, care se va naște în luna aprilie a acestui an, să cânte la pian nu a fost decât un pas. Pas pe care ducii de Sussex l-au făcut recent.

Oricât de ciudată ar părea această cerere, Elton John nu e omul care să o refuze, el însuși având doi copii cu soțul său. În plus, de Harry îl leagă și amintirea frumoasei prietenii pe care a avut-o cu mama acestuia, regretata prințesă Diana.

Americanca Meghan, în vârstă de 37 de ani, mai ales, îl consideră pe Elton John 'persoana perfectă' pentru un astfel de job. Iar Elton John nu se poate simți decât onorat.

De menționat e faptul că Elton John, în vârstă de 72 de ani, a cântat la recepția de după nunta celor doi, în primăvara anului trecut, patru dintre piesele sale: 'Your Song', 'Circle of Life', 'I’m Still Standing' și 'Tiny Dancer'.

'Meghan și Harry îl adoră pe Elton și le-a plăcut foarte mult cum a cântat la nunta lor', a povestit o sursă. Prin urmare, rugămintea ducilor de Sussex către Elton John nu a uimit pe nimeni.

Vezi și Familia lui Meghan Markle iar e în centrul unui scandal. De data aceasta, fratele ei e pe prima pagină a ziarelor

Citește și: