Ea este vedeta care se poate lăuda cu un inel de logodnă vechi de mai bine de 100 de ani

Ellie Goulding are un inel de logodna vechi de 100 de ani

De când și-a anunțat logodna, cântăreața Ellie Goulding, despre care se spune că a format pentru scurt timp pereche cu prințul Harry, este în al nouălea cer. Acum, aceasta a dezvăluit că inclusiv inelul său de logodnă o încântă enorm.

Și asta pentru că piatra montată în bijuterie, una căutată îndelung de logodnicul ei, Caspar Jopling, are 'peste 100 de ani'.

Vorbind despre inel, Ellie, în vârstă de 31 de ani, care s-a logodit cu Caspar în august, a declarat: 'E un inel vechi. Are peste 100 de ani, ceea ce e foarte tare. Îmi place că are o istorie în spate'.

Vedeta a mai spus că, deși a vorbit cu Caspar despre posibilitatea de a se căsători, momentul în care i-a cerut mâna a fost cu totul neașteptat. 'Vorbisem despre asta, pentru că ne înțelegeam neașteptat de bine și nu voiam să petrecem nicio secundă unul departe de altul. Dar nu, nu aveam idee că urma să mă ceară', a spus artista într-un interviu recent.

'Nici nu bănuiam, chiar dacă Caspar luase inelul de ceva vreme', a mai mărturisit ea.

Întrebată cum de au știut că sunt meniți să fie soț și soție, Ellie a replicat: 'Pur și simplu, am știut. Unii ne spuneau că suntem de puțină vreme împreună. Dar noi am știut destul de devreme'.

Vedeta, care întotdeauna a suferit de anxietate, mai ales pe scenă, a luat din acest motiv și o pauză de doi ani în carieră. În acest răstimp a început și relația actuală. Din punctul ei de vedere, au fost cei mai buni doi ani din viața sa și cea mai bună decizie a ei.

Vezi și Prințul Harry și-a invitat la nuntă trei foste iubite. Una dintre ele e o cântăreață celebră!

Citește și: