Ellen DeGeneres a povestit despre iubita ei care a murit și cum i-a schimbat viața această tragedie

Ellen DeGeneres despre iubita ei care a murit

Ellen DeGeneres a povestit despre iubita ei care a murit, într-un interviu recent, dezvăluind că acestă tragedie, care a avut loc cu ani în urmă, i-a schimbat viața.

Gazda unui show TV foarte popular, DeGeneres, căsătorită în prezent cu actrița Portia de Rossi, a povestit într-un interviu că a trecut extrem de greu peste această tragedie și că i-a schimbat total modul de a gândi și a se comporta în viață.

Concret, a spus ea, 'Iubita mea a fost omorâtă într-un accident de mașină când aveam 20 de ani'. Totul s-a întâmplat după o ieșire în oraș, când iubita lui Ellen de atunci fusese la un spectacol – în mod ironic chiar la un show de-al fratelui lui Ellen. La plecare, pe drumul către casă, a murit într-un violent accident de mașină.

Ellen a trecut pe lângă locul accidentului, dar nu a știut că victima era chiar iubita ei de atunci. 'Am aflat dimineață', a povestit ea.

'Asta, bineînțeles, m-a făcut să cred că trebuia să opresc. Am simțit multă vină', a mai spus actrița și moderatoarea TV, care timp de ani buni nu a putut scăpa de acest sentiment.

Potrivit lui Ellen, acum în vârstă de 60 de ani, ea și iubita ei de atunci se aflau într-un moment dificil în relație. 'Ne certasem mult'. Deși se separaseră, 'Plănuiam să mă mut înapoi la ea. Încercam doar să-i dau o lecție', a mărturisit Ellen.

Nu a mai apucat să facă asta. 'M-a făcut să realizez cât de ușor poți pierde pe cineva', a mai spus Ellen. Din acel moment, și-a regândit întreaga viață. 'Mi-a schimbat toate prioritățile', mai mărturisește vedeta.

Anul acesta, în vară, Ellen DeGeneres aniversează 10 ani de căsătorie cu Portia de Rossi, cunoscută din serialul 'Ally McBeal'. În trecut, Ellen a avuit relații și cu Anne Heche sau Alexandra Hedison.

Foto: NorthFoto

Vezi și O actriță și vedetă TV foarte cunoscută face dezvăluiri: 'Nu am fost niciodată vaccinată. Nu am luat niciun medicament în copilărie'

Citește și: