Elena Udrea, la plajă cu familia. Ce frumoasă e fetița ei

Elena Udrea, la plajă cu familia. Ce frumoasă e fetița ei

 Elena Udrea pare extrem de fericită lângă soțul ei mult mai tânăr, Adrian Alexandrov. Deși are mari probleme cu legea, fosta blondă de la Cotroceni pare că e decisă să se retragă din viața publică și să se concentreze pe familia ei.

 

Elena Udrea se relaxează zilele acestea la mare împreună cu soțul și fiica lor, Eva Maria. Soțul ei a postat o imagine pe rețelele de socializare în care se plimbă pe malul mării, în timp ce își ține fetița în brațe.

“Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el  – my little girl” – a scris Alexandrov la descrierea fotografiei, care a fost foarte apreciată în mediul online., având aproape 1.000 de like-uri.

Udrea se pare că și-a revenit complet după naștere. Ea a reușit să revină la silueta de dinainte și arată foarte bine la 46 de ani.

Fosta blondă de la Cotroceni a trecut prin experiențe grele de-a lungul anilor, însă a reușit să găsească persoana care să o susțină și să o înțeleagă. Ea pare foarte fericită alături de Adrian Alexandrov, chiar dacă bărbatul e mai tânăr cu 11 ani,mărturisind că au o relație foarte frumoasă.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp.

Citește și: