Politiciana și iubitul ei mult mai tânăr, Adrian Alexandrov, își doreau foarte mult să devină părinți, iar acest lucru s-a întâmplat abia la a treia încercare de fertilizare in vitro. Fostul ministru a decis să devină mamă mai mult la insistențele logodnicului ei.  Anul trecut, Elena Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.  Deși se află în prima lună de sarcină, vedeta, în vârstă de 44 de ani,  a mărturisit că  și-ar dori să aibă doi băieți, potrivit Antena Stars.

Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu s-a logodit anul trecut, în mare secret cu Adrian, fost fotomodel, după doar un an de relație. Deși între ei este o diferență de vârstă de 11 ani, cei doi se înțeleg de minune.

Elena Udrea abia așteaptă să-și țină gemenii în brațe! Iată ce spune despre elSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu din 2016

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu din vara anului 2016 și și-au făcut apariția prima dată ca un cuplu, în octombrie, anul trecut, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, fost coleg de partid cu Udrea.

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș. În luna martie a anului trecut, politiciana a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Citește și: