Elena Gheorghe recunoaște că soțul ei are un mare defect: ”Singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că…”

elena gheorghe despre defectul sotului ei

Pentru Elena Gheorghe este o zi specială azi, plină de semnificații. Extrem de emoționată, artista le-a povestit fanilor ce înseamnă ziua de 30 iulie pentru ea.

Și pentru că nu doar pentru ea e o zi importantă, ci și pentru eoțul ei, cântăreața a profitat de moment să spună fanilor și ce nu suportă la el.

'30 iulie are 3 semnificatii pentru mine: m-am nascut, mi-am gasit sufletul pereche si m-am logodit. Asa ca astazi e sarbatoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relatie si 9 ani de la logodna', a scris vedeta pe Facebook, postând și o fotografie cu ea și perechea ei, ambii în costume de baie.


Ușor amuzată, Elena Gheorghe a continuat pe aceeași rețea de socializare: 'Sotul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care ma calca pe nervi la el este ca se bronzeaza foarte repede iar mie imi trebuie 2 veri ca sa-l ajung'.

Fanii au felicitat-o pentru simțul umorului și le-au urat celor doi viață fericită împreună. În doar o oră, Elena Gheorghe adunase 16.000 de aprecieri!

Vezi și Cum s-a pozat Elena Gheorghe, la trei ani de când a adus-o pe lume pe Amelie Nicole: 'Am vazut o stea cazatoare și…'

Citește și:

Transformare spectaculoasă pentru Conchita Wurst, femeia cu barbă. E de nerecunoscut

Românii care fac furori la Americas Got Talent! Au impresionat juriul, iar pe Sofia Vergara au lăsat-o cu gura căscată!