Totul a început pe Internet, povestea chiar cântăreața la un moment dat. Au format rapid un cuplu, iar cererea în căsătorie a venit pe repede, neaşteptate. Elena a renunţat la celebritatea pe care o cunoscuse în ţară şi şi-a urmat alesul.

”Ne-am cunoscut pe Internet… pe drum… pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: Ok, hai că vin. Şi, la al doilea drum pe care l-am făcut la el, nu m-a mai lăsat să plec. A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămâna. Vorbesc serios! Iar eu am zis Da, pentru că… zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ”, povestea artista pentru revista Tango.

S-au căsătorit în toamna lui 2006 și iată cum arată viața lor împreună: ”Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt. Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu.

Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. îmi aduce flori aproape în fiecare săptămâna, mă mai scoate în oraş. Mai vine de la serviciu şi spune: – Hai, acum mergem la masă – sau mai ştiu eu te miri pe unde.

Şi le iubeşte pe fete (cele două fete adoptate de artistă – n. red.). Pentru mine asta e cel mai important”.

Și mai puțină lume știe că cei doi au religii diferite, chiar căsătoriți fiind. ”Am făcut nuntă şi am îmbrăcat rochie de mireasă, dar nu am fost la biserică. Am făcut cununia şi am fost la Grădina Botanică, însă nu ne-am căsătorit în biserica şi nu am trecut la nicio religie. El e catolic, eu sunt ortodoxă, dar acum ne ducem la ambele biserici. Suntem liberi la minte”, mai povestea artista.

Vezi și Elena Cârstea, revedere cu fiica sa, soldat în armata americană. Tânăra a împlinit 21 de ani

Citește și:

Au fugit la Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret. Alesul ei este cu 10 ani mai bătrân decât ea

Oana Radu, aspru criticată după o apariție într-o emisiune TV: „Împroști veninul în cine prinzi!”