Ce mari s-au făcut copiii Elenei Băsescu! Iată-i împreună cu bunicul lor, Traian Băsescu | GALERIE FOTO

Elena Basescu si copiii

Cândva cocheta cu politica, părând că va călca pe urmele tatălui său, Traian Băsescu. Dar socotelile din târg nu se devin realitate întotdeauna și iat-o acum pe Elena Băsescu mama a trei copii, doi din mariajul cu Bogdan Ionescu, încheiat între timp, și unul cu actualul partener, mai tânăr cu 12 ani, Cătălin Gheorghe.

Zilele trecute, Elena Băsescu a profitat de soarele care încă mai putea bronza, mergând pe litoral împreună cu copiii ei.

A postat mai multe instantanee de la plajă, unde copiii săi se simțeau în elementul lor, făcându-și de lucru pe malul mării.

Cât despre Elena Băsescu, nu a pozat deloc ca o divă, așa cum fac mai toate vedetele de la noi. A fost surprinsă jucându-se cu copiii la malul mării, așezată direct pe nisip, acolo unde acesta întâlnește marea.

De altfel, desi ar fi putut allege litoralul oricărei alte țări, aceasta a ales să-I ducă pe cei mici la Constanța, la părinții ei.

Odată reuniți bunicii și nepoții, au ieșit niște instantanee de pomină. Copiii Elenei Băsescu pot fi văzuți în toată splendoarea lor. Ochi strălucitori și zâmbete șugubețe. Nici nu e de mirare că Elena Băsescu și-ar mai dori să mai nască un copil.

Vezi și Elena Băsescu, răspuns ilar pentru un fan, întrebată fiind la ce cabinet și-a făcut implantul de gambe

Citește și: