Absolut înfiorător! El a dispărut fără urmă, înscenându-și moartea, iar ea s-a sinucis împreună cu copiii. Spera să se reunească cu el după moarte

lac

Un caz desprins parcă dintr-un thriller a avut loc recent în China. Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care acumulase datorii, și-a înscenat moartea, pentru ca soția lui să încaseze banii de pe asigurarea de viață. Nu a apucat însă să anunțe și pe ea, așa că, disperată, femeia s-a sinucis împerună cu copiii.

Concret, pentru că avea datorii mari, capul de familie, He, a ticluit un plan. În luna septembrie a acestui an a făcut o asigurare de viață în valoare de 145.000 de dolari. Dacă lui i s-ar fi întâmplat ceva, beneficiara ar fi fost soția sa.

Apoi, și-a înscenat moartea, făcând ca mașina sa să ajungă într-un râu. A fost declarat mort, chiar și în lipsa cadavrului. Soția lui nu a avut nicio îndoială că a rămas văduvă, așa că, disperată, și-a luat cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 3 ani, și toți trei s-au aruncat într-un lac din apropierea casei, murind.

Abia după ce corpurile lor au fost găsite, bărbatul s-a predat poliției.

Soția lui lăsase și un bilet de adio, postat online, în care spunea că se pregătește de reuniunea cu soțul ei și că „tot ce și-a dorit este ca familia lor să fie din nou împreună'.

Revenind la He, acesta a explicat într-un video postat online, înainte de a se preda poliției, că familia ajunsese la fundul sacului și făcuse multe împrumuturi pentru că fetița lor suferea de epilepsie și încercaseră mai multe tratamente. Acesta a fost motivul din spatele actelor sale, disperarea.

Vezi și Cutremurător. Solista trupei The Cranberries știa că nu va prinde 50 de ani: 'Mă voi întoarce ca înger'. Unde a fost găsită fără viață

Citește și: