Actorul, în vârstă de 38 de ani, și Jessie (30 de ani), se află abia la începutul relației, însă de-a lungul timpului au fost văzuți de mai multe ori împreună. În 2015, cei doi au fost fotografiați împreună la premiile MTV Movie & TV Awards. Jessie a fost cea care i-a înmânat lui Tatum premiul „Best Comedic Performance” pentru rolul din filmul „22 Jump Street”. Cei doi au fost atunci numai un zâmbet și s-au îmbrățișat într-o manieră foarte prietenoasă.

Channing Tatum si fosta sotie,  Jenna DewanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

Relaţia lor a fost descoperită însă zilele trecute, când actorul a mers la concertele acesteia din Seattle şi Salt Lake City. Mai mult de atât, cei doi au fost văzuţi jucând împreună mini golf, săptămâna trecută.

Momentan, cei doi nu au comentat zvonurile, însă o sursă din anturajul lor a confirmat informaţia. ”Relația se află abia la început, fără obligaţii, doar se distrează împreună”, a declarat un prieten apropiat de-al celor două vedete. Mai mult, fanii actorului sunt de părere că artista seamănă foarte bine cu fosta soție a lui tatum, Jenna.

Channing Tatum și fosta soție, Jenna, au jucat împreună în „Step up”

Channing și soția lui, Jenna Dewan au anunţat în luna aprilie printr-o declarație comună că au decis să se despartă după opt ani de mariaj. Cei doi actori din „Step Up” au împreună un copil, o fetiță de 5 ani, Everly. Ei au anunțat că rămân în continuare buni prieteni și vor fi părinți dedicați pentru fetița lor.

„Salutare lume! Avem ceva de împărtășit cu voi. Pentru început, e ciudat că trebuie să împărtășim asta cu toată lumea, dar e o consecință a vieții pe care am ales-o și de care suntem foarte recunoscători. Trăim niște momente incredibile, dar în același timp putem fi ușor distrași de „lucruri alternative“. Așa că vrem să împărtășim adevărul cu voi, ca să știți că orice altceva în plus față de ce e scris aici este mai mult ca sigur ficțiune.  Am hotărât să ne despărțim. Ne-am îndrăgostit nebunește acum mulți ani și am avut o călătorie maagică împreună. Nu s-a schimbat absolut nimic în ceea ce privește dragostea pe care ne-o purtăm unul altuia, dar iubirea este o aventură frumoasă care ne duce acum pe drumuri separate. Nu există secrete sau evenimente desfrânate care să ne facă să luăm această decizie – suntem doar doi prieteni buni care au realizat că a venit momentul să se depărteze și să se ajute unul pe celălalt să trăiască o viață cât mai frumoasă și mai împlinită”, au declarat cei doi actori.