Ea este vedeta care a refuzat avansurile lui Brad Pitt. Ciudățenia din „propunerea indecentă” care a pus-o pe gânduri…

l-a refuzat pe Brad Pitt

Actrița Tiffany Haddish a dezvăluit recent că Brad Pitt i-a făcut o propunere de nerefuzat. Practic, i-a propus să devină intimi, dar cu o condiție. O condiție care și pe ea a lăsat-o cu gura căscată.

Cei doi s-au întâlnit la un eveniment, în lift, iar actorul i-a spus, din vorbă în vorbă, că, dacă peste un an amândoi vor fi singuri, atunci ar trebui să devină intimi. De ce peste un an? Asta doar Brad Pitt știe, a recunosct inclusiv Tiffany Haddish, în vârstă de 39 de ani.

Deși admite că propunerea venită din senin a măgulit-o, actrița s-a dus acasă și a făcut puțină documentare pe Internet. Când a realizat câți copii are Brad Pitt (nu mai puțin de 6, cu fosta soție, Angelina Jolie), și-a dat seama că relația sa cu starul din 'Fight Club' nu ar avea nicio șansă.

'Are prea mulți copii. N-o să meargă în cazul meu. Eu vreau să fiu alintată, vreau să fiu numărul 1!', a povestit actrița, care poate fi văzută în recent lansatul 'Lego Movie 2'.

Deși în România Tiffany Haddish nu este foarte cunoscută, actrița este o adevărată vedetă peste Ocean, ea fiind și cântăreață, și autor de cărți.

Vezi și Primele imagini cu Brad Pitt și Charlize Theron! Wow, ce frumoși sunt împreună

Citește și: