Ea este sosia lui Meghan Markle! Are 2 copii și locuiește în SUA

sosia lui Meghan markle e o americanca

Se spune că există cel puțin o persoană pe lumea asta care ne seamănă perfect. Era doar o chestiune de timp până când să apară și o sosie a lui Meghan Markle, soția prințului Harry, cea despre care se spune că a dezbinat familia regală britanică.

Și iată că a apărut. Este vorba despre o bloggeriță, care a devenit peste noapte vedetă, după ce a postat un selfie cu ea, în care asemănarea cu ducesa de Sussex este cât s poate de clară.

Akeisha Land locuiește în Missouri, SUA, și este mamă a doi copii. Până acum, aceasta posta fotografii și filmulețe cu copiii ei. Când a postat o poză cu ea, aceasta s-a viralizat imediat și e limpede de ce.

'Arăți exact ca Meghan Markle!', remarcă cineva. Mulți admit că au crezut că văd, pur și simplu, o fotografie a prințului Harry.

Cât despre Land, aceasta se arată flatată și copleșită de asemănare și comentariile primite.

'Iau totul ca pe un compliment imens. Cred că (Meghan – n. red.) este minunată', a declarat Land, devenită peste noapte vedetă.

Mai în glumă mai în serios, Land se arată dispusă chiar să își facă apariția ca Meghan, la evenimente, dacă va fi nevoie.

Vezi și O cântăreață celebră, șocată că și-a găsit întâmplător sosia. Seamănă ca două picături de apă: 'Aproape am scăpat telefonul din mână!'

Citește și: