Ea este cea mai frumoasă fetiță din lume! Mulți cred că este ireală

cea mai frumoasa fetita din lume Jare

O fetiță pe nume Jare a devenit cea mai frumoasă din lume, la numai cinci ani. E drept, titlul nu i-a fost conferit în cadrul vreunui concurs , însă tot Internetul este de acord că trăsăturile ei sunt unice.

'Extraordinar!', 'Uluitor!', 'o păpușă vie' – sunt doar câteva dintre aprecierile venite online, după ce un fotograf din Nigeria,  Mofe Bamuyiwa, a postat pe Instagram o poză cu ea.

Beautifully captured by @mofebamuyiwa

A post shared by Joba, Jomiloju & Jare Ijalana (@the_j3_sisters) on

Bărbatul pur și simplu a fost impresionat de frumusețea ei, nici măcar nu i se cunoaște numele întreg. Se știe doar că fata, împreună cu două surori de-ale ei, de 7 și 10 ani, încearcă să devină model. Contul de Instagram cu care cele trei încearcă să impresioneze lumea modellingului se numește the_j3_sisters.

Beautifully captured by @m12photography

A post shared by Joba, Jomiloju & Jare Ijalana (@the_j3_sisters) on


Pentru că mulți dintre cei care au văzut poza s-au arătat neîncrezători că așa un chip ar putea exista, fotograful s-a simțit dator să adauge: 'Da, este umană! Și mai e și un înger!'.

Afirmație cu care toată lumea e de acord. 'E atât de frumoasă!', 'absolut uluitoare', 'minunată, cu adevărat!', exclamă alți internauți.

Oh yes shes human ! Shes also an angel ! J A R E I want to portray the interception between her childhood and adulthood so both stay timeless ! I could have made her smile and make her laugh out loud but I put her in their natural moments for us to see through their eyes ! Posing them as adults ! Was my trick to create it a timeless portrait ! J A R E , when you clock 21 remember to do same pose and style TEAM Muse : @the_j3_sisters Make up by Dammy of @iposhlooks Creative style direction @mofebamuyiwa Hair by @totalshopwigs Hair styled by @hairkarved Styled by @styledbyseun Assisted by @adebimpe_aj @ernest_chuxx @official_bigjosh #bmbstudio #bmbphotography #mofebamuyiwa #kids #kidsphotography #artsy #love #light #childphotographer #familyphotography

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) on

Chiar dacă Jare are doar cinci ani si până acum nu a avut contracte, nu e deloc sfioasă în fața aparatului de fotografiat. Privește direct spre cameră și debordează de încredere în propria persoană, semn că într-o zi ar putea călca pe urmele lui Iman sau Naomi Campbell.

Prima care a fost numită 'cea mai frumoasă fetiță din lume' este Thylane Blondeau, în acea vreme o copilă blondă, cu ochi albaștri, de numai 4 ani. Cel care a făcut-o celebră a fost designerul Jean Paul Gaultier. Ulterior, Thylane a urcat pe podium pentru mai toți designerii celebri. Acum în vârstă de 17 ani, Thylane e actriță.

17 !!!!!! ????

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

După Thylane și alte fetițe au mai primit acest titlu, cel ami recent fiind rusoaica Anna Knyazeva, de șase ani, devenit deja model profesionist, în ciuda vârstei fragede.

Foto: Instagram

Vezi și Să fie aceasta cea mai frumoasă fetiță din lume? Galerie foto

Citește și: