Ea este Ava și este fiica unei actrițe celebre. Tânăra de 19 ani este copia fidelă a mamei ei

Ea este Ava și este fiica unei actrițe celebre. Tânăra de 19 ani este copia fidelă a mamei ei

Actrița Reese Witherspoon, celebră pentru rolul din filmul „Blonda de la Drept' a împlinit 43 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta, ba chiar arată ca la 20 de ani. Nimeni nu și-ar da seama că frumoasa actrița este mama a trei copil. Ba mai mult, fiica cea marea a împlinit deja 19 ani și este copia fidelă a mamei ei.

 

 

Ava Phillippe și-a însoțit mama la premiera sezonului doi a serialului „Big Little Lies', unde a atras toate privirile. Tânăra, model în devenire, s-a transformat într-o femeie superbă. Blondă, cu ochii albaștri și un zâmbet mare pe față  este copia fidelă a mamei ei. Ava a  ajuns la vârsta la care mama ei deja filma pentru „Pleasantville' și deși ar putea să joace alături de mama ei în filme, tânăra este atrasă mai mult de o carieră în modeling.

Ava și următorul născut, Deacon Phillippe, sunt copiii actriței și ai lui Ryan Phillippe, de 44 de ani, pe care Reese l-a cunoscut când împlinea 21 de ani. În următorul an cei doi s-au căsătorit. În 2006 cei doi au divorțat, iar acum actrița e căsătorită cu impresarul Jim Toth, de 49 de ani. El este tatăl mezinului James Toth, de 6 ani.

 

Citește și: