Fiul lui Arnold Schwarzenegger are o iubită superbă! Cei doi au făcut un an de relație. Joseph Baena, un pachet de mușchi, dar un tânăr extrem de sensibil. Ce i-a transmis iubitei sale

iubita lui Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger

Joseph Baena, băiatul lui Arnold Schwarzenegger din relația cu menajera, dar și cel care-i seamănă cel mai bine dintre toți copiii săi, e un tânăr hotărât. E la vârsta la care ar putea să 'sară din floare în floare', mai cu seamă că este, la rândul său, vedetă, nu oricine putându-se mândri cu un tată atât de cunoscut. În plus, e un tânăr cu un fizic impresionant, care i-ar permite să aibă la degetul mic pe oricine.

Însă Joseph a găsit o tânără de care este atras și alături de care se simte bine și respectă această legătură. Pe rețelele de socializare sunt nenumărate dovezi în acest sens. El și iubita lui Nicky Dodaj apar în multe ipostaze împreună.

S-au cunoscut la Universitatea din Malibu și de un an formează un cuplu frumos. Zilele trecutre, când au împlinit un an de relație, Joseph a marcat momentul scriind pe Instagram: 'Un an cu partenera mea în toate!!! Abia aștept să trăim împreună încă multe aventuri, râsete și aniversări! Te iubesc'.

Mesajul a fost încheiat cu un emoticon sugestiv cu două inimioare. Joseph a postat și mai multe fotografii cu el și iubita lui. În toate sunt cu zâmbetul până la urechi, ceea ce spune multe despre relația lor și cum se simt împreună.

Joseph Baena are 22 de ani și este rezultatul unei relații extraconjugale pe care actorul a avut-o cu menajera sa, Mildred Baena, pe vremea când era căsătorit cu jurnalista Maria Shriver. Când a ieșit la iveală această poveste de dragoste 'interzisă', fostul guvernator a fost nevoit să divorțeze.

Împreună cu soția lui, 'Terminatorul' are paru copii: Katherine, de 30 de ani, Christina, de 28 de ani, Patrick, de 26 de ani, și Christopher, de 22 de ani.

Vezi și Dintre toți copiii lui Arnold Schwarzenegger, cel născut din relația cu menajera îi seamănă cel mai bine. La 21 de ani e bucățică ruptă din el! GALERIE FOTO

Citește și: