Ea e cel mai bine plătită actriță de seriale din lume! Își merită banii?

cel mai bine platita actrita din lume

Sofia Vergara, care joacă în 'Modern Family', a câștigat anul trecut cei mai mulți bani dintre toate actrițele de seriale din lume. Cu un salariu anual de 42,5 milioane de dolari, a reușit să se situeze și în fața actorilor de sex masculin. La acest capitol conduce Jim Parsons (The Big Bang Theory), cu câștiguri de 26,5 milioane de dolari.

Pe locul 2 în clasamentul celor mai bine plătite actrițe de seriale TV e Kaley Cuoco, Penny din 'The Big Bang Theory'. Urmează, în ordine, Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) și Mariska Hargitay (Law & Order: Special Victims Unit).

De altfel, primele 10 cele mai 'bănoase' actrițe fac parte din distribuția unor seriale pe val, așa cum sunt 'Modern Family', 'The Big Bang Theory', 'Grey’s Anatomy', 'Law & Order: Special Victims Unit', 'Scandal', 'Homeland' și 'NCIS'.

Cei mai bănoși dintre actorii de sex masculin joacă în aproximativ aceleași seriale, cei mai mulți din top fiind din 'The Big Bang Theory'. Totuși, câștigurile lor s-au micșorat, salariile fiindu-le scăzute pentru a fi crescute cele ale actrițelor care le interpretează pe Amy și Bernadette. Anul viitor, cel mai probabil acești actori nu se vor mai regăsi în clasamentul Forbes, pentru că este ultimul sezon al serialului.

Vezi și Ea este cel mai bine plătită actriță din lume. A făcut într-un an cât nu adunăm noi într-o viață! Pe podium sunt și fostele soții ale lui Brad Pitt

Citește și: