Pe locul 2 în clasamentul celor mai bine plătite actrițe de seriale TV e Kaley Cuoco, Penny din ”The Big Bang Theory”. Urmează, în ordine, Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) și Mariska Hargitay (Law & Order: Special Victims Unit).

De altfel, primele 10 cele mai ”bănoase” actrițe fac parte din distribuția unor seriale pe val, așa cum sunt ”Modern Family”, ”The Big Bang Theory”, ”Grey’s Anatomy”, ”Law & Order: Special Victims Unit”, ”Scandal”, ”Homeland” și ”NCIS”.

Cei mai bănoși dintre actorii de sex masculin joacă în aproximativ aceleași seriale, cei mai mulți din top fiind din ”The Big Bang Theory”. Totuși, câștigurile lor s-au micșorat, salariile fiindu-le scăzute pentru a fi crescute cele ale actrițelor care le interpretează pe Amy și Bernadette. Anul viitor, cel mai probabil acești actori nu se vor mai regăsi în clasamentul Forbes, pentru că este ultimul sezon al serialului.

Vezi și Ea este cel mai bine plătită actriță din lume. A făcut într-un an cât nu adunăm noi într-o viață! Pe podium sunt și fostele soții ale lui Brad Pitt

Citește și: