Un judecător american a decis, în urmă cu câteva zile, că cei doi pot reveni oficial la statutul de celibatari, potrivit unor documente obținute de The Blast. Revista  People  notează că  actorii sunt practic divorțați înainte de soluționarea problemelor dintre ei.  Acțiunea legală poartă denumirea de bifurcație, iar cei doi actori au cerut asta judecătorului, conform documentelor depuse în instanță. Angelina și Brad  ar fi negociat o astfel de înțelegere încă din martie, însă procesul de divorț nu se încheie atât de ușor, deoarece ei încă nu au ajuns la o înțelegere în privința custodiei copiilor și nici pentru împărțirea bunurilor comune.

Citește și: Geta din „Liceenii” a împlinit 51 de ani. Cum arată actrița la 33 de ani de la apariția celebrului film

Nu au ajuns la o înțelegere în privința celor șase copii

„Ambii părinți se concentrează asupra a ceea ce este mai bine pentru copii”, a declarat o sursă pentru PEOPLE.

„Procesul de separare nu a fost grăbit pentru că vreunul dintre ei se află într-o altă relație, ci pur și simplu vor să treacă peste din punct de vedere emoțional”, a declarat o sursă.

Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul anului trecut. În documentele depuse în instanță se indica faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate „regulat”. La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie „încearcă să manipuleze presa”.

Cu toatea acestea, prieteni apropiați ai cuplului au declarat săptămâna trecută că Angelina Jolie împiedică soluționarea divorțului  cu pretenții exagerate, pentru s-a răzgândit și nu mai vrea să se despartă de îndrăgitul actor.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Citește și: