Andreea Marin, confesiuni despre o posibilă nouă sarcină: ”Nu mai ştiu câte kilograme am”

Andreea Marin insarcinata

Despre o eventuală sarcină a Andreei Marin se tot vorbește de ceva vreme, mai cu seamă că vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta a abordat recent subiectul, povestind cum stau lucrurile.

Invitată în emisiunea 'La Măruță', Andreea Marin a negat zvonurile că ar aștepta un al doilea copil. Nu exclude însă varianta de a deveni din nou mamă, doar că nu e cazul acum. 'M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord (spre a avea un copil – n. red.)

Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală', a spus Andreea Marin.

Într-adevăr, de ceva vreme, fosta soție a lui Ștefan Bănică e nelipsită de la sală, unde se antrenează din greu. Însă se abține să se urce pe cântar. 'Nu m-am mai urcat pe cântar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am', a mărturisit ea.

Are însă strategia ei: 'Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar, pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală', a mai spus ea.

Vedeta are mare grijă de ea. Pe lângă sport, Andreea Marin e foarte atentă la alimentație, urmând inclusiv cure de detoxifiere.

Vezi și Palidă și slăbită! Primele imagini cu Andreea Marin după intervenția chirurgicală suferită. Cum se simte vedeta și ce a spus la ieșirea din spital

Citește și: