Haley este însărcinată pentru prima dată, însă Wright (46 de ani) mai are doi copii din căsnicia anterioară cu Anoushka Shankar, Mohan (3 ani) și Zubin (7 ani).

Potrivit Page Six, sarcina este destul de avansată, fiind însărcinată în șase luni, iar bebelușul urmează să vină pe lume în această iarnă. „Sunt foarte fericiți”, a declarat un prieten al cuplului.

Citește și: Regretatul actor Adrian Pintea ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Maestrul a plecat fără să-și împlinească un mare vis

Haley Bennett este însărcinată în șase luni

Actrita Haley Bennett si partenerul ei de viață, Joe Wright.

Actrita Haley Bennett si partenerul ei de viață, Joe Wright.

Primele zvonuri despre relația dintre Bennett și Wright au apărut în luna ianuarie, la doar câteva zile după ce regizorul filmului „Darkest Hour” a anunțat că s-a despărțit de soția lui, Anoushka Shankar.

Cei doi și-au ținut relația ascunsă până în luna septembrie, când Bennet a publicat o poză cu ea și Joe, în care se sărută cu pasiune. Actrița și regizorul s-au afișat împreună, în week-end, la Festivalul de Film de la New York, SUA.

 

View this post on Instagram

 

Cling to me, Joe, my bliss

A post shared by Haley Bennett (@halolorraine) on

Haley Bennett a devenit cunoscută după ce a jucat în 2016, în filmul de succes „Fata din tren”, alături de Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston, și de Emily Blunt. Ea a mai jucat în „Music and Lyrics” și în „Marley & Me”.

Citește și: