E însărcinată cu al treilea copil! Cum a fost fotografiată vedeta TV

Credit foto: Antena 1

Alina Puşcaş  este din nou însărcinată, la doi ani după ce a născut al doilea copil. Potrivit libertatea.ro, vedeta TV ar aştepta al treilea copil, conform unor surse apropiate viitoarei mămici.

 

De altfel, în urmă cu ceva timp, prezentatoarea de televiziune mărturisea că și-ar mai dori un copil.
„O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate', afirma Alina Pușcaș.

Alina Puşcaş şi soţul ei au un băieţel şi o fetiţă şi deocamdată nu se ştie care este sexul celui de-al treilea bebeluş.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

Cu toate acestea, Alina Pușcaș nu a confirmat informația, ba mai mult, aceasta a postat pe contul ei de Instagram, imagini cu ea pe pârtie. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva'  și soțul ei au plecat singuri într-o vacanță  în Elveția, la schi.

Citește și: