E considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nu are noroc în dragoste. A fost părăsită de iubitul tinerel după doi ani de relație

E considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nu are noroc în dragoste. A fost părăsită de iubitul tinerel după doi ani de relație

Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar se pare că nu are deloc noroc în dragoste. Deși s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în mare secret cu iubitul ei mult mai tinerel, pe  nume Nicolas Lefebvre (36 de ani), se pare că cei doi și-au spus „Adio'.

După ce și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes alături de Nicolas, purtând verighetă pe deget,ce a iscat zvonuri că cei doi s-au căsătorit în secret,  frumoasa actriță italiană nu a mai fost văzută în compania iubitului său. Și asta, pentru că cei doi s-au despărțit.

Informația a fost confirmată chiar de Monica într-un interviu pentru revista franțuzească Madame Figaro. Ea a spus că iubirea dintre ei s-a terminat, dar nu a vrut să spună dacă, în prezent, este singură sau nu.

 

„Am zis că povestea aceea de dragoste s-a terminat, dar nu am zis că sunt singură', a spus Monica.

Povestea de iubire dintre Monica și iubitul ei cu 18 ani mai tânăr s-a terminat în luna iulie. Potrivit revistei Paris Match, ea și Nicolas formau un cuplu de doi ani, din mai 2017, și desi actrița spunea despre iubitul ei că și-a găsit perechea și spera ca lucrurile să meargă bine între ei, acesta a părăsit-o și ar fi deja cu altcineva.

 

Frumoasa actriță se pare că nu are deloc noroc în dragoste. În timp ce fostul ei soț, actorul Vincent Cassel, s-a recăsătorit și a devenit din nou tătic, se pare că Monica nu-și găsește jumătatea.

Celebra actriță italiană este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar actorul francez Vincent Cassel(52 de ani), nu a putut să-i fie fidel. El a dat cu piciorul unei căsnicii de 14 de ani, pentru a se distra alături de tinerele. Mai mult, el a mers din nou în fața altarului alături de un manechin, în vârstă de doar 22 de ani, Tina Kunakey, care l-a făcut din nou tătic.

Monica Bellucci a fost distrusă de infidelitatea soțului ei și i-au trebuit mai mult de patru ani să-și revină. Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani.

 

Citește și: