Pe 12 aprilie va împlini 37 de ani, dar Ileana Lazariuc arată chiar mai bine  ca la 20 de ani. Pentru ea timpul pare că stă în loc, iar pe zi ce trece parcă devine și mai frumoasă. Ileana și Ion Ion Ţiriac formau unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz, însă după ce s-au căsătorit pe 22 aprilie 2009, cei doi au decis să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Au trăit ani buni în Paris și în Monaco și și-au făcut o familie superbă.

Ileana Lazariuc, pe vremea cand avea 20 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ei au doi băieți frumoși care au moștenit de la ei  toate trăsăturile frumoase.  Cei doi nu mai participă la evenimente mondene, iar Ileana poate fi admirată doar pe rețelele de socializare, unde postează însă destul de rar. Dar cele mai recente imagini au cucerit internetul pentru că Ileana uimește cu frumusețea ei. Vedeta nu a apelat la tatuaje, machiaj strident sau botox, precum alte vedete din showbiz, și arată minunat.

Frumoasa șatenă are cu cine să semene. Mama ei, Anastasia Lazariuc,  arată fabulos la 65 de ani.

Ileana Lazariuc mănâncă sănătos

„Cât de frumoasă!!! Fără gene, fără sprâncene tatuate, fără machiaj, fără filtru cu sclipici. Asta daaaa… frumusețe naturală. Tot respectul”, ”Doamneee !! Ești minunată”, „Ce frumoasă! Ce mamă minunată (în curând gata de aniversare!); ce om de excepție…vorba romanului: ” o comoară la casa omului”, „Ești și mai frumoasă”, „Ești superbă”, „Ești unică”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ileana nu face eforturi mari pentru a-și menține silueta. Aceasta nici măcar nu merge la sală, ci tot ce face este să mănânce sănătos și doar alimente bio. Potrivit libertatea.ro, ea îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă, în apartamentul de lux în care trăieşte alături de familia ei. Şi astfel, consideră ea, îşi obţine energia, tinereţea şi sănătatea pe care le afişează celor din jur.

Citește și: