E adevărat! Shakira și Gerard Piqué  chiar se despart. Motivul pentru care artista a luat această decizie

E adevărat! Shakira și Gerard Piqué  chiar se despart. Motivul pentru care artista a luat această decizie

Deși Shakira și Gerard Piqué  au negat faptul că s-au despărțit prin diferite gesturi,  publicația spaniolă Cotilleo.es anunță, în exclusivitate,  că informația este cât se poate de adevărată și că frumoasa poveste de iubire dintre Shakira și fotbalistul  de la FC Barcelona chiar a ajuns la final, după șapte ani.

Prieteni apropiați ai Shakirei au confirmat că artista și soțul ei s-au despărțit definitiv și așa cum s-a zvonit, Shakira a părăsit deja căminul conjugal, venind în casa în care au locuit destuld e des însă, pentru binele copiilor.

În ultima vreme se certau foarte des

„Este ceva foarte serios și ea este cea care a luat decizia finală', a declarat o sursă. Deși nu au fost date mai multe detalii despre despărțirea dintre cei doi, se pare că Shakira și Pique se certau destul de des în ultima vreme, ceea ce a făcut-o pe cântăreață să-i spună „Adio'. Sursa a adăugat că Shakira nu mai poate tolera situaţia de „crai” a fotbalistului spaniol.

„Shakira nu a mai putut suporta această situație', a mai spus sursa.

Citește și: Așa tată, așa fiu! Jude Law e unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, dar nici fiul lui nu e departe. Ce frumusețe de băiat

Despărțirea ar fi avut loc în luna iunie

Mai mult, artista a ales să se refugieze în muncă după despărțire , care se apre că ar fi avut loc la scurt timp după ce au mers împreună la nunta lui Leo Messi, aceasta fiind și ultima dată când s-au afișat împreună.

Fanii sunt șocați de această știre și spun că nu o să o creadă până nu va veni o confirmare oficială.

Shakira și Pique sunt împreună de 7 ani și în ciuda diferenței de 10 ani dintre ei, cei doi păreau că se iubeau la nebunie și formau unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri. Eii au împreună doi copii, Milan ( 4 ani) și Sasha ( 2 ani).

Citește și: