Durere mare în familia Ilenei Ciuculete. Azi e parastasul de 40 de zile al artistei

Durere mare în familia Ilenei Ciuculete. Azi e parastasul de 40 de zile al artistei

Durere mare în familia Ilenei Ciuculete. Soțul ei, Cornel Galeș, a făcut astăzi parastasul de 40 de zile de la moartea celebrei artiste.

Slujba de pomenire a avut loc la Biserica Costească din Chitila, într-un cadru restrâns. Cornel Galeș a mărturisit în emisiunea „Acces Direct' că îi este foarte greu și nu-și revine după pierderea soției lui și de când a murit merge în fiecare zi la cimitir să-i ducă flori și să-i aprindă lumânări.

Soțul artistei nu-și revine după pierderea ei

„Nu mă pot obișnui cu gândul. Am niște trăiri intense', a spus acesta. Mai mult, el a mărturisit că toate zvonurile potrivit cărora ei ar fi știut despre boală nu au nici fărâmă de adevăr. Au aflat când a fost mult prea târziu pentru a mai face ceva, potrivit libertatea.ro.

'Cum să știm că este pe moarte? Cum să știm? Crăciunul l-am făcut la Craiova cu familia. Ne-am simțit excepțional. Pe 4 februarie am fost la un spectacol mai amplu. Unde Zâna a cântat două programe și au mai rugat-o să mai cânte încă un program, am stat până la 5:00. Ea îmi zicea mereu că nu mai aparține de lumea asta. O supărau chestiile astea, cu proteste. Ea era o femeie foarte sensibilă.

 

A murit de ciroză hepatică

Cornel Galeș a spus că Ileana Ciuculete nu a suferit și nu a știut cât de gravă este starea ei, însă, la un moment dat a simțit pur și simplu că sfârșitul este aproape și i-a spus că simte că nu mai face parte din lumea asta.

Cântăreața de muzică populară a murit pe 14 martie la  59 de ani. Aceasta a făcut o ciroză galopantă dintr-o hepatita C despre care nu știa.

Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957.  La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

Fotografii: libertatea.ro