După tot calvarul îndurat, Michael Buble a devenit tătic din nou. Prima fotografie cu fetița

Deși cei mai mulți în locul lor nu ar mai fi îndrăznit să mă aibă un copil, Michael Buble și soția lui au riscat. Cei doi tocmai au devenit părinți din nou, pentru a treia oară. În sfârșit au și o fetiță în familie!

Luisana Lopilato, soția cântărețului, compozitorului, producătorului și actorului, a dat vestea cea mare pe Instagram joi, postând și o fotografie cu fetița. Deocamdată nu se știe ce nume va purta aceasta.

'Cum să vă povestesc că inimile noastre explodează de iubire? Că nu sunt destule ore în zi să conștientizez asta… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a făcut acest cadou, o viață și fericire! Pentru că a o privi în ochi e ca și cum ai privi raiul!', a scris Luisana Lopilato pe rețeaua de socializare.

'Te iubim până la infinit și mai departe de atât! Te-am așteptat nu doar ca să ne mărim familia… ne-ai dat lumină, speranță', a mai scris soția lui Buble.

Unul dintre copiii lor a fost diagnosticat cu cancer

Într-adevăr, despre lumină și speranță este vorba în cazul lor. Cei doi mai au doi băieți, dar unul a fost diagnosticat cu cancer în 2016. Noah, de 4 ani, primul lor născut, a făcut deja chimioterapie și se pare că este pe drumul cel bun.

De la diagnostic, cei doi au luat o pauză în viața profesională, concentrându-se pe familie. Și iată că lucruri bune s-au întâmplat de atunci!

În afară de Noah și fetița abia venită pe lume, cântărețul de 42 de ani și soția lui în vârstă de 31 de ani mai au un băețel de 2 ani, Elias.

Vezi și Michael Bublé devine tată pentru a treia oară. Ce frumos a făcut anunțul

Citește și: