După tată, acum și fratele lui Meghan Markle iese la rampă cu declarații publice: ”Nu o mai cunosc”

fratele lui Meghan Markle

După ce tatăl lui Meghan Markle a tot ieșit public cu declarații despre fiica lui, acum și fratele acesteia procedează la fel. Acesta e de părere că mama lui Meghan va fi curând ”interzisă” la curte.

Thomas Markle Jr, fratele vitreg al ducesei, a vorbit despre pericolul ca mama lui Meghan, Doria Ragland, să fie respinsă de familia regală britanică la fel cum s-a întâmplat cu tatăl fostei actriţe.

„Ea [Doria] are parte de câte o zi în care e în legătură cu ei…. cam asta e tot. Probabil că următoarea fază a relaţiei ar fi să dispară de pe hartă”, spune Markle Jr.

Fosta actriţă din serialul ”Suits”, Meghan, împlineşte 38 de ani duminica viitoare. Ea nu şi-a mai văzut tatăl de când s-a aflat că acesta avea o înţelegere cu fotografii care ar fi surprins imagini neautorizate de la nunta organizată la Castelul Windsor în mai 2018.

Mama lui Meghan, Doria a fost alături de familia regală la botezul nepotului său, Archie, în luna iunie.

Thomas Jr., în vârstă de 53 de ani, este de părere că ”Regina ar trebui să intervină şi să îi spună lui Meghan că trebuie să pună la punct lucrurile legate de tatăl ei şi de familie”.

Americanul a comentat şi faptul că sora sa vitregă a cheltuit 2,4 milioane pentru renovarea vilei Frogmore, unde Meghan şi Harry locuiesc pe domeniul din Windsor. “Îmi dau seama că asta poate să fie o dezamăgire pentru britanici, mai ales că mulţi oameni abia se descurcă”, a spus el.

”Sper că într-o zi o să fii destul de matură şi de inteligentă”

“Personal, mă gândesc că nu o mai cunosc pe Meghan. Nici tata nu o mai cunoaşte pe această Meghan”.

În acelaşi timp, Thomas Jr. face un apel public la sora sa vitregă: “Ai o familie în SUA şi noi te iubim, ne pasă de tine. Sper că într-o zi o să fii destul de matură şi de inteligentă ca să te deschizi şi să permiţi familiei tale să facă parte din viaţa ta şi a micuţului Archie.

În primul rând sper că o să-l suni pe tatăl tău şi îl vei lăsa să joace măcar un rol în viaţa ta şi a lui Archie. Îi datorezi asta”, arată fratele vitreg al ducesei.

Vezi și Începe războiul între Meghan Markle și regină. Decizia care a înfuriat-o pe Elisabeta a II-a: „Forţează nota şi nu va fi tolerată“

Citește și: