Cât de nebune erau petrecerile lui Charlie Sheen! Actorul își verifica musafirii să vadă dacă nu au murit

Charlie Sheen isi verifica musafirii ca sa vada daca nu au murit

Petrecerile date de actorul Charlie Sheen, cu ani în urmă, unde se consumau din plin droguri și alcool, sunt de notorietate. Și nu era simplu să iei parte la așa ceva, pentru că organismul era pur și simplu asaltat de atâtea substanțe. Drept pentru care actorul avea o tactică pentru a se asigura că musafirii supraviețuiesc unor astfel de evenimente.

Concret, după cum a mărturisit recent actorul de 52 de ani, după ce invitații plecau trecea pe acasă pe la fiecare, a doua zi, pentru a se asigura că este în viață.

'Sunt întotdeauna tipul care merge să-i verifice pe toți. Ca să mă asigur că cei care spuneau că merg să doarmă chiar asta fac și nu cumva au murit', a declarat el recent într-un interviu.

'Nu pot să merg la culcare liniștit dacă îi văd că pleacă clătinându-se', a mărturisit Charlie Sheen, clar mai rezistent decât musafirii săi.

Operat de urgență de hernie, după o petrecere de 36 de ore

După o astfel de petrecere nebună, care a durat 36 de ore, el însuși a ajuns la spital cu hernie, fiind operat de urgență.

Actorul a mai povestit că, în timpul unei astfel de petreceri, s-a trezit în Italia, fără bani, portofel sau acte de identitate. Habar nu are ce s-a putut întâmpla timp de șapte ore, el trezindu-se într-o cameră de hotel cu o femeie care nu știa limba engleză.

Și din cauza acestor petreceri nebune și extrem de costisitoare, actorul a cam rămas fără bani. Recent, Charlie Sheen a cerut ca pensiile alimentare ale celor patru copii ai săi, pe care îi are cu două foste soții, să fie micșorate, pentru că nu-și mai permite să le plătească. Pentru doi dintre copiii săi plătește 20.000 de dolari, iar pentru ceilalți doi 55.000 de dolari. În plus, actorul este dator cu milioane de dolari avocaților și Fiscului.

Foto: Hepta

Citește și: