După nenumărate bătăi în timpul căsătoriei, la 11 ani după ce el a murit, în sfârșit l-a iertat. Mărturiile unei cântărețe legendare care a trecut prin iad

Tina Turner

La 40 de ani de la divorțul de Ike Turner, Tina Turner, ajunsă la vârsta de 78 de ani, declară că în sfârșit l-a iertat pe fostul soț, cel care, în timpul căsătoriei de 16 ani, a bătut-o de mai multe ori.

La 11 ani de la moartea lui Ike, cel care a descoperit-o pe Tina și cu care ea a colaborat pe plan muzical, artista declară că, desi l-a iertat pe Ike, dacă acesta ar mai fost în viață, ar fi menținut în continuare distanța.

”Ca o persona în vârstă ce sunt, l-am iertat, dar și dacă ar mai fi în viață nu aș mai fi colaborat cu el. Mi-a cerut (când trăia – n. red.) să mai meargă într-un turneu cu mine și i-am spus <<nu, în niciun caz>>. Ike nu era o persoană pe care să o poți ierta și să-i permiți să se întoarcă în viața ta.

Totul e dus, uitat. Visurile au fost acolo, au existat. Nu însă și violența, furia”, a rezumat Tina Turner ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul soț, cu care a fost căsătorită în perioada 1962 – 1978 și cu care a cântat în toată această perioadă.

”Nu știam să spun <<nu>>”

Tina, născută Anna Mae Bullock, care în prezent este căsătorită cu un alt nume mare din industria muzicii, Erwin Bach, a povestit și cum a debutat relația cu Ike. L-a cunoscut când avea doar 16 ani, alăturându-se trupei sale. Potrivit declarațiilor sale, l-a lăsat să o seducă din simplul motiv că nu știa să spună ”nu”.

”Mă simțeam îngrozitor. Nu știam să spun <<nu>>, pentru că aveam nevoie de un loc de muncă. Cred că nu am fost educată să gestionez o astfel de situație.

Tina e de părere că Ike a fost violent cu ea pentru că se temea că îl va părăsi și, desi el i-a fost infidel, nu asta a fost cea mai mare problemă a lor.

”Era violent, pentru că avea teama că îl voi părăsi. Celelalte femei, pentru că nu îl iubeam în acel fel… nu mă deranjau așa de tare”, a declarat artista, care a avut și un copil cu Ike, pe Ronnie, de 57 de ani. ”Era vorba de tratamentul lui față de mine, bolnav, constant”, a specificat artista.

Vezi și Tina Turner va împlini 78 de ani. Cum arată acum și ce face de când s-a retras de pe scenă

Citește și: