Abia a anunțat divorțul și deja și-a găsit sufletul pereche. What’s Up, despre noua iubită: ”Sunt îndrăgostit. Nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede”

What’s Up are o noua iubita

La mijlocul lunii august, Whats Up şi soţia lui, Simina, anunţau că au decis să meargă pe drumuri separate, după o relaţie care durase aproximativ nouă ani.

Presa tabloidă a scris însă că Whats Up şi Simina au divorţat cu mai bine de două luni înainte de a anunţat public acest lucru. Cântărețul este deja implicat într-o altă relație și e convins că și-a găsit sufletul pereche.

Pentru că presa a început deja să speculeze, afirmând chiar că artistul și-ar fi înșelat soția, Whats Up a vrut ca fanii să afle de la el adevărul.

„De peste două luni şi jumătate am terminat o relaţie de nouă ani şi de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgosteşti', a scris el pe Instagram.

'Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului. M-am despărţit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt îndrăgostit şi da, nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine şi viaţa merge înainte. Numai bine tuturor, a mai scris artistul.

Noua iubită este tot cântăreaţă şi l-a cunoscut pe Whats Up în urmă cu mai bine de un an, atunci când cei doi au colaborat pentru varianta live a piesei „Doare, interpretată alături de o orchestră.

Alice Badea, care cântă la vioară, și-a tatuat, la fel ca iubitul ei, pe deget un fluture, un simbol al dragostei care îi leagă.

Vezi și Adevăratul motiv pentru care Whats Up a decis să divorțeze. Abia acum a mărturisit tot: „Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe…'

Citește și: