După ce a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, Gabriela Cristea a primit o veste bună. Ce emisiune va prezenta vedeta

După ce a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, Gabriela Cristea a primit o veste bună. Ce emisiune va prezenta vedeta

Gabriela Cristea a aflat săptămâna trecută că a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, în ciuda faptului că ea a anunțat pe Facebook că e pregătită să se întoarcă la filmări.

 

Deși probabil  decizia a întristat-o inițial pe frumoasa vedetă, aceasta a primit, în sfârșit, o veste bună. Potrivit cancan.ro, Cristea a ieșit până la urmă în câștig de cauză. În urma unor noi negocieri cu șefii de la Kanal D, aceștia i-au promis o nouă emisiune, alături de soțul ei, Tavi Clonda.

Se va întoarce pe micile ecrane după Paște

Turcii i-ar fi cerut Gabrielei Cristea să se bucure de concediul de maternitate petrecut alături de fiica ei, să facă botezul micuţei Victoria şi, după Paşte îi vor da o nouă emisiune alături de soţul ei: ”I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, aşa cum îşi doreşte, după Paşte. Iar apoi îi vor da o emisiune şi, mai mult decât atât, îl vor accepta şi pe Tavi Clonda, cu formaţia, în emisiunea ei. Când va avea loc însă, nu i-au spus…”, au declarat surse din apropierea vedetei pentru Cancan.ro.

Citește și:

Loading...