După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Andra s-a pozat în costum de baie la piscină. Ce au remarcat fanii

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Andra s-a pozat în costum de baie la piscină. Ce au remarcat fanii

În ultimul an despre Andra s-a scris ba că ar fi însărcinată cu al treilea copil, ba că s-a îngrășat, așa cum a recunoscut și artista. Însă, acum frumoasa cântăreață s-a pozat în costum de baie la piscină și arată spectaculos.

 

Andra a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu ea în costum de baie în piscină, spre surprinderea tuturor. Artista pune destuld e rar astfel de imagini astfel fanii au fost în delir, iar fotografiile au strâns rapid zeci de mii de like-uri.

Artista se află într-o vacanță cu familia ei și   s-a pozat doar de la sâni în sus, purtând un sutien animal și apare relaxată și cu zâmbetul pe buze, iar fanii au remarcat imediat decolteul generos al artistei.  Andra arată impecabil și pare că nu are de ce să-și facă griji în privința siluetei. Într-una din imagini, artista apare alături de fiica sa Eva, care de curând a împlinit patru ani.

 

„De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram.

Citește și: