Ultimele vești despre starea de sănătate a actorului care a suferit un accident de mașină

Kevin Hart a fost operat la spate

Actorul american Kevin Hart, victimă a unui accident de maşină produs duminică, a fost operat la spate.

Soția acestuia, Eniko Hart, a declarat că actorul în vârstă de 40 de ani este conştient şi se recuperează, scrie presa de peste Ocean.

În accident, care a avut loc în Calabasas, statul american California, au fost implicate trei persoane, potrivit poliţiei locale.

Kevin Hart şi şoferul maşinii, Jared Black, au suferit „grave răni la spate”. Cel de-al treilea pasager, Rebecca Broxterman, antrenorul personal al familiei lui Hart, a scăpat cu răni minore.

Black se afla la volanul automobilului lui Hart, un model vintage 1970 Plymouth Barracuda, când a pierdut controlul maşinii, care a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă, au stabilit că Black nu consumase alcool.

Hart a fost primul scos din maşină, a mers pe picioarele lui, ajutat de o gardă de corp, a fost transportat la reşedinţa sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, dar apoi a fost dus la spital, după ce s-a constatat că a suferit leziuni majore la spate.

La mai puţin de 24 de ore de la accident, Kevin Hart a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate, potrivit unor surse apropiate actorului. Acesta va mai rămâne în spital o vreme.

La rândul lui, Jared Black a fost transportat cu avionul la UCLA Medical Center şi în prezent se recuperează.

Kevin Hart este actor şi scenarist. Născut şi crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV „Undeclared”. Acesta este şi producător cunoscut pentru filme precum „Kevin Hart: Let Me Explain” (2013), „Ride Along” (2014) şi „The Wedding Ringer” (2015). În 2017, a jucat în „Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Vezi și Necazurile se țin lanț pentru celebrul actor!  A fost dus e urgență la spital, în urma unui accident de mașină

Citește și: