Ingrediente:

  • organele interne de la un miel
  • 3 legături ceapă verde
  • 2 legături mărar
  • 3 ouă fierte tari
  • 3 ouă crude
  • sare
  • piper
  • 1. Organele interne se spală bine și apoi se pun la fiert în apă cu sare.
    Se spumează și se lasă la fiert 15 minute.
    2. Odată fierte, organele se trec prin mașina de tocat împreuna cu
    ceapa și verdeața.
    3. Se potrivește gustul tocăturii de sare și piper și se amestecă cu
    cele trei ouă crude bătute bine.
    4. Într-o tavă ușor unsă și tapetată cu făină se pune jumătate din
    cantitatea de tocătură, se așază ouăle fierte și apoi se pune restul
    amestecului de tocătură. Se dă tava la cuptor pentru 40 de minute
    și apoi se lasă să se răcească drobul de miel în tavă.

    Sursa foto: Shutterstock