Drew Barrymore și Cameron Diaz au pozat fără pic de machiaj. Amândouă au peste 40 de ani

Drew Barrymore si camerion Diaz fara pic de machiaj

Ai zice că vedetele nu ies din casă până ce o întreagă echipă de stiliști nu le-a trecut pragul, pregătindu-le pentru o eventuală întâlnire cu paparazzii. În realitate, însă, unele dintre ele sunt mame și viața lor e pe repede înainte.

Nu întotdeauna au timp nici măcar să-și aplice o mascara sau un ruj. E cazul lui Drew Barrymore, divorțată și mamă a doi copii. Deși deține o linie de cosmetice, actrița adoptă, de nevoie, din când în când, și look-ul natural.

Și nu e singura. Recent, actrița din ”E.T.” a pozat fără pic de machiaj împreună cu buna ei prietenă și fostă colegă de platou Cameron Diaz. Cele două au jucat împreună în ”Îngerii lui Charlie”, cu ani în urmă.

#nomakeup #nofilter #oldschoolsisters #playdate #dayoff #friday #SUNSCREENALWAYS

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Deși Drew are 43 de ani, iar Cameron 45, nu s-au sfiit să arate fanilor obrazul curat.

Deși Drew Barrymore admite că nimic nu face o femeie să se simtă mai bine, mai încrezătoare, decât un pic de machiaj, tot ea recunoaște: ”Sunt mamă, sunt ocupată”, așa că adesea nu are nici măcar un minut pentru înfrumusețare.

Cât despre Cameron, deși nu e mamă, și viața ei e foarte plină, astfel că, din când în când, e nevoită să iasă din casă fără să petreacă prea mult timp în fața oglinzii.

Vezi și Așa arată Kyle Minogue, la 50 de ani, fără pic de machiaj

Citește și: