Drew Barrymore, însărcinată? Răspunsul savuros dat de actriță

Drew Barrymore ingrasat

Actrița Drew Barrymore e cunoscută pentru variațiile sale de greutate. Însă, recent, a povestit ea, se îngrășase atât de mult încât fanii, mama sa și chiar una dintre fiice au crezut că era însărcinată.

Actrița a povestit recent că, ieșind dintr-un restaurant, o admiratoare, văzând-o, a fost convinsă că era gravidă și i-a spus asta: ”O, aștepți un copil!”. Drew nu s-a putut abține și i-a dat o replică adorabilă: ”Nu, sunt doar grasă acum”. Admite, însă, că nu s-a simțit tocmai bine să fie confundată cu o femeie însărcinată.

Drew Barrymore recunoaște că, atunci când are în lucru un film e foarte atentă cu silueta ei, însă când filmările se termină, își cam pierde din motivație și kilogramele se adună. Cum însă primește de obicei în scurt timp un alt rol, e nevoită să slăbească din nou. Cum face asta? Devine vegană și admite că nu mănâncă mare lucru. În plus, face sport în fiecare zi.

De obicei, în astfel de perioade își promite să nu mai mănânce lucruri nesănătoase, dar uită repede de promisiune și lucrurile se repetă. ”Și sunt gurmandă, iubesc mâncarea și traversez lumea pentru mâncare, așa că mă îngraș din nou”, admite Drew, care recent a divorțat de al treilea soț, Will Kopelman. Actrița este mamă a două fetițe, Olive, de 5 ani, și Frankie, de 3.

Foto: Instagram

Vezi și Îl primește înapoi pe fostul soț? Schimbări majore în viața lui Drew Barrymore

Citește și:

Loading...