Drama prin care trece sora mai mică a lui David Beckham. Tocmai ce devenise mămică…

David Beckkham si sora lui mai mica

Puțină lume știe că fostul fotbalist David Beckham are nu una, ci două surori. Cea mare este Lynne Georgina, iar cea mică, Joanne Louise.

În vârstă de 32 de ani, Joanne trece însă printr-o perioadă dificilă. Deși avea toate motivele din lume să fie în al nouălea cer de fericire, pentru că în urmă cu șase luni a devenit mama unei fetițe, Peggy, lucrurile nu stau deloc așa.

Se pare că a avea un bebeluș a fost prea mult pentru Joanne și iubitul ei, Kris Donnelly, star al emisiunii 'Big Brother' din regat. Nopțile nedormite, plânsetele, scutecele și toate acestea și-au spus într-un final cuvântul și cei doi s-au despărțit. Prin urmare, Joanne a rămas și singură și cu un bebeluș.

Asta, chiar dacă imediat după venirea pe lume a șui Peggy, Kris se poza cu fetița, mulțumind iubitei sale că 'i-a schimbat viața'.

Cu fetița s-a pozat și David Beckham, care i-a urat un drum lin în viață.

În trecut, Joanne a avut relații cu mai mulți fotbaliști, printre care Jermain Defoe sau Dwight Yorke.

Joanne nu este cunoscută în Marea Britanie doar prin prisma fratelui său. În 2009, aceasta a luat parte la emisiunea 'Big Brother'.

Foto: Hepta

Vezi și Scrisoarea adorabilă trimisă de mezina familiei Beckham către tatăl său. Uite cum își crește David Beckham fetița

Citește și: