Drama neștiută a lui Feli! Fratele ei s-a stins din viaţă

Drama neștiută a lui Feli! Fratele ei s-a stins din viaţă

Feli Donose este o cântăreață foarte iubită și de fiecare dată apare cu zâmbetul pe buze, însă puțină lume știe că în copilărie artista a trecut prin clipe dureroase care i-au marcat primii ani din viață. Ea suferă foarte mult pentru că a avut un frate, pe nume Andrei, care s-a stins din viață, iar lipsa lui o doare și acum.

 

„Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd…' a spus Feli, despre pierderea ei, potrivit Spynews.

 

Chiar dacă acum este extrem de fericită pentru că are o familie frumoasă și o carieră de succes, aceasta recunoaște că că îi vine să plângă și acum când se gândește la el.

Extrem de discretă cu viața personală, Feli a uimit pe toată lumea în primăvara lui 2018, când a anunțat că este însărcinată. Despre tatăl fetiței pe nume Nora Luna, artista nu a dat extrem de multe detalii, dar se pare că este vorba despre un tânăr care nu lucrează în showbiz. Stabilit de trei ani în afară, Cătălin s-a mutat în România recent, pentru a fi alături de iubita sa. Feli Donose a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe data de 21 noiembrie 2018.

 

Citește și: