Viața bate filmul! Acestă femeie suferă zilnic un șoc, când află că soțul ei a părăsit-o

femeie afla in fiecare zi ca sotul a divortat

Povestea Veronikăi Mescheryakova pare parcă desprinsă din filme, mai precis din pelicula '50 First Dates' (Mereu la prima întâlnire), cu Adam Sandler.

În film, Henry Roth nu-și dorește o relație serioasă, însă într-o zi o întâlnește pe Lucy, jucată de Drew Barrymore. Numai că tânăra suferă de sindromul Goldfield, care face ca, în fiecare noapte, să uite tot ce s-a întâmplat peste zi. Așa că zilnic îl cunoaște pe Henry și se îndrăgostesc.

Ca întotdeauna, însă, realitatea bate filmul. Rusoaica Veronika, în vârstă de 29 de ani, suferă și ea de o boală care face ca amintirile recente să-i fie șterse. Aceeași boală face ca picioarele să-i fie paralizate.

În cazul Veronikăi, drama cea mare e aceea că zilnic află că soțul a părăsit-o în momentul în care a aflat că e bolnavă. Acest lucru s-a întâmplat în noiembrie anul trecut, însă Veronika află zilnic această veste și suferă cumplit, ca în prima zi.

Tânăra a suferit o operație menită să-i amelioreze simptomele, însă a fost un eșec total.

Din noiembrie 2017, zilele Veronikăi par trase la indigo. În fiecare zi se trezește cu gândul că soțul e la muncă. Își face de lucru, ziua trece, însă pe măsură ce vine seara, starea de panică se instalează. 'De ce nu vine?', se întreabă femeia din ce în ce mai confuză. E momentul în care mama ei nu are încotro și trebuie să-i spună adevărul. Soțul ei nu mai vine, pentru că a părăsit-o.

Și din acest moment începe iureșul. Gânduri, regrete, lacrimi, întrebări, durere… Și totul se derulează identic în următoarea zi. Te și întrebi ce se va întâmpla când tânăra va rămâne, poate, într-o zi, fără lacrimi. Până atunci, mama ei face eforturi disperate pentru a-și învăța fiica din nou să meargă. Speră, ca orice mamă, într-o minune. Speră ca Veronika va găsi într-o zi pe cineva care să o iubească în ciuda bolii care îi schilodește trupul și creierul.

Vezi și Povestea incredibilă care îți dovedește că există karma. Fă bine și ți se va întoarce!

Citește și: