Un artist vrea să îşi tatueze faţa lui Celine Dion. Reacția ei face toți banii: ”Te rog, nu face asta! Pot vorbi cu mama ta!”

Drake vrea sa-si faca tatuaj cu chipul lui Celine Dion

Rapperul canadian Drake, care are tatuaje care îi reprezintă pe Denzel Washington, Aaliyah, Sade, The Beatles şi Rihanna, vrea să-și facă unul nou, cu Celine Dion. În loc să se simtă flatată, artista este dispusă să facă aproape orice pentru a-l împiedica.

Cum rapperul a făcut deja anunțul, Celine Dion s-a simțit obligată să-i răspundă. A făcut-o într-un interviu recent, acordat unui post de radio, în care i-a transmis mai tânărului coleg de breaslă:

„Te rog, Drake, te iubesc foarte mult! Îţi pot spune ceva? Nu o face!', l-a implorat artista.

'Îmi poţi scrie scrisori de dragoste. Îmi poţi trimite autografe pentru copiii mei. Poţi veni în vizită. Te invit la prânz sau la cină. Putem ieşi să bem ceva. Putem cânta împreună. Orice vrei! Pot vorbi cu mama ta. Orice îţi doreşti, dar te rog!', a spus ea.

Drake are deja mai multe tatuaje

'Fața mea va arăta și mai lungă'

Cântăreața canadiană a explicat și de ce ideea cu un tatuaj cu chipul ei nu e una fericită. 'În primul rând, să știi, nu cu fața mea fac bani', a spus ea cu umor.

'Ce vreau să-ți spun e că toți îmbătrânim. Eu întotdeauna am fost slabă. Iar pe măsură ce trec anii, și tu vei îmbătrâni și fața mea va arăta și mai lungă și nu va fi deloc drăguț.

Așa că, te rog, nu-ți face acest tatuaj! Iar dacă o vei face, fă unul fals!', a mai spus artista.